Monday, June 5, 2017

Verificarile Pram previn electrocutarile la locul de munca



Instalatiile electrice sunt de nelipsit din orice spatiu, fie ca acesta este destinat sectorului rezidential, fie celui comercial, fiind esential ca acestea sa fie adaptate nevoilor fiecaruia. In schimb, este important ca instalatiile sa fie verificate periodic, in special in cazul firmelor, care trebuie sa asigure cele mai bune conditii de lucru pentru toti angajatii, fara riscuri. Astfel, este necesara o verificare Pram prin ProConstructo, procedura fiind impusa de lege.

Fara riscuri

Acest tip de verificare are in vedere prevenirea electrocutarii angajatilor care folosesc echipamentele electrice, dar si protejarea acestora prin prelungirea duratei de viata sau prevenirea incendiilor. Totodata, se verifica si continuitatea nulului de protectie. 

O procedura simpla

Intreaga procedura trebuie reluata la fiecare sase luni si se desfasoara respectand toate rigorile legii folosind aparatura adecvata. Totusi, in cazul in care clientii doresc, verificarea Pram prin ProConstructo poate fi efectuata si mai des de acest interval. Necesitatea verificarilor intervine in contextul in care aparatele electrice se pot defecta sau uza de-a lungul timpului, astfel incat este importanta asigurarea unui mediu optim, in care sa nu fie posibile incendiile, electrocutarile sau picarea retelei. Printre factorii care influenteaza durata de viata a acestor echipamente se numara folosirea intensiva a retelei, uzura, coroziunea sau imbatranirea dispozitivelor.

Cu alte cuvinte, orice instalatie electrica trebuie intretinuta in mod corespunzator, iar pentru a asigura cele mai bune performante este importanta testarea periodica a acesteia. La ProConstructo se promit cele mai bune servicii, intrucat se foloseste doar aparatura de ultima generatie la toate masuratorile, incepand de la rezistenta la izolatie, curentul de scurt circuit sau rezistenta de disperie a prizelor de pamant, pentru ca orice client sa aiba parte de mai mult confort si nici un risc. In plus, angajatii sunt foarte bine pregatiti si intotdeauna vor gasi cele mai bune solutii pentru a multumi orice client.

No comments:

Post a Comment