Wednesday, August 16, 2017

Capitala Germaniei, Berlin trebuie vizitat intr-un city break

Capitala Germaniei, Berlin, a fost asociata dintotdeauna cu cel de-al doilea Razboi Mondial si cu diviziunea dintre Germania de Est si cea de Vest prin zidul sau ridicat in timpul Razboiului Rece. Totusi, de la caderea Zidului Berlinului din 1989 se pare ca zona a devenit ca un magnet pentru turistii din toate colturile lumii, iar acestia sunt intampinati cu muzee, cultura, viata de noapte, numeroase atractii si activitati sportive. Poarta Brandenburg, Reichstagul sau memorialul Holocaustului sunt doar cateva dintre principalele atractii pe care le pot gasi cei care aleg bilete avion Berlin.

Diferite atractii

unoscut pentru concentratia sa de muzee, fiind cunoscut si pentru Insula Muzeelor, unde au fost adunate o multime de temple, sate reconstruite si relicve importante. In schimb, totul nu se rezuma numai la istorie in cazul Berlinului, deoarece acesta gazduieste si doua gradini zoologice, un aquarium, lacuri unde se poate inota, parcuri publice, gradini botanice si nu numai, oferind cate ceva pentru fiecare membru al familiei. De asemenea, nu trebuie omise nici evenimente importante precum Noaptea Alba a Muzeelor, Carnavalul Culturilor sau Festivalul de Film Berlin.

Tiergarten


Acesta este cel mai mare parc al Berlinului, in centrul caruia se regaseste Coloana Victoriei. Cei care isi doresc sa viziteze acest monument pot ajunge aici prin unul din cele patru tuneluri, iar in apropiere se afla Schloss Bellevue, in traducere, Palatul Frumos, care reprezinta resedinta presedintelui german. Tot in cadrul Tiergarten se regaseste si o gradina zoologica cu peste 14.000 de animale, fiind una dintre cele mai cunoscute din intreaga Europa.


Cine alege bilete de avion Berlin nu are cum sa rateze Biserica Memoriala Kaiser Wilhelm ridicata in decurs de numai 4 ani, intre 1891 si 1895. Chiar daca aceasta a fost distrusa partial in timpul celui de al doilea Razboi Mondial, in 1961 a fost reconstruita pe ramasitele celei initiale.

No comments:

Post a Comment