Wednesday, May 17, 2017

Un reportofon spion poate fi folosit de oricineUn reportofon este una dintre cele mai esentiale unelte a unui jurnalist care isi practica meseria cu simt de raspundere. Aceste gadget-uri sunt foarte simple si usor de folosit, iar avansul tehnologic a facut ca pe piata sa fie disponibile modele de dimensiuni tot mai mici, mai practice, dar si tot mai sofisticate. 

Usor de folosit

Pentru a porni inregistrarea este nevoie doar de apasarea unui singur buton, in timp ce capacitatea bateriei, de circa 1600 mAh este mai mult decat suficienta intrucat majoritatea modelelor dispun de autonomie de circa doua saptamani. In plus, se poate suplimenta si spatiul de stocare cu ajutorul unui card microSD, iar microfoanele incorporate sunt foate avansate si permit inregistrarea in conditii bune a unor discutii de la o distanta de 10 metri. 


Cu alte cuvinte, reportofonul iuni este un dispozitiv foarte flexibil, ce poate fi utilizat in mai multe situatii, fie pentru a inregistra un interviu, o convorbire telefonica, fie pentru a trage cu urechea. Mai mult, inregistrarile sunt de calitate, existand insa posibilitatea de a schimba setarile, de la 384 kbs pana la 32 kbs.

Pachet complet

Din pachet nu lipseste reportofonul, cablul de date pentru a incarca dispozitivul si a transfera cu usurinta inregistrarile, dar si un set de casti pentru a asculta muzica ce poate fi stocata in memoria gadgetului. Nu trebuie omis nici manualul de utilizare cu ajutorul caruia pot fi descoperite toate functiile incorporate.

De unde cumpar?

iUni reprezinta locul potrivit de unde poate fi cumparat un reportofon la preturi foarte bune, gama fiind diversificata, pentru toate nevoile. Insa pe langa tarifele accesibile, se acorda si transport gratuit prin curier la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei. Mai mult, clientii au posibilitatea de a testa produsele in cadrul showroom-ului din Bucuresti inainte de a le achizitiona.

No comments:

Post a Comment