Friday, April 28, 2017

Modele de rulouri care se pot pune la geamuri



In ziua de azi ne putem bucura de diferite posibilitati prin care sa ne personalizam locuintele si sa le transform in adevarate camine, atragatoare, practice si eficiente. Astfel, poti sa vezi modele de rulouri aplicate din aluminiu care, cu siguranta, vor indeplini cerintele estetice si functionale ale oricarei persoane, iar acestea aduc si cateva avantaje esentiale pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand luam o decizie.

Securitate

Un beneficiu este sporirea securitatii, deoarece prin intermediul rulourilor se tin la distanta musafirii nepoftiti care nu mai dispun de locuri prin care sa poata patrunde in interior. De asemenea, si ferestrele sunt protejate impotriva precipitatii, fapt care aduce o mai lunga durata de viata a acestora.
Izolare

Insa si izolarea suplimentara este un avantaj, deoarece procentul de imbunatatire este de circa 20%, motiv pentru care scad costurile si este mai simplu sa se ajunga la o temperatura stabila, placuta, in interior, fara a conta temperaturile de afara. In plus, nici zgomotele din exterior nu vor mai fi la fel de deranjante datorita izolarii fonice.

Personalizare

Clientii au si posibilitatea de personalizare a rulourilor pentru ca acestea sa arate grozav si sa se potriveasca de minune la exteriorul oricarei locuinte.

Confort

Aceasta este o modalitate grozava prin care se controleaza cu usurinta si luminozitatea ce patrunde in interior, rulourile aducand un plus de confort. 

Durabilitate

Poti sa vezi modele de rulouri aici fiind disponibile mai multe variante, insa aluminiul este un material foarte rezistent, ce promite o durabilitate de minim 10 ani, timp in care se prezinta in conditii optime. De asemenea, rulourile sunt foarte usor de folosit, fie ca se alege varianta cu actionarea manuala, fie cea automata, care este mai costisitoare, insa aduce si mai mult confort. Nici intretinerea nu reprezinta o problema, totul fiind foarte simplu, iar regulile care trebuie respectate sunt minime.

No comments:

Post a Comment