Thursday, June 14, 2018

Aici gasesti orice tip de anvelopa ai nevoie


Cu siguranta, cei mai multi dintre soferi nu stiu cum sa aleaga cauciucurile potrivite pentru autoturismele lor si, de regula, se orienteaza catre cele mai accesibile din punct de vedere financiar, ceea ce este gresit. Intotdeauna, cel mai mic pret va aduce o calitate inferioara, ceea ce nu este de dorit in cazul masinilor intrucat vor duce la scaderea considerabila a performantelor si cresterea riscurilor.

Dimensiuni
Asadar, in primul rand conteaza dimensiunea acestora, care trebuie sa fie in concordanta cu cea specificata in certificatul de inmatriculare, in caz contrar soferii risca sanctiuni drastice. Bineinteles, conteaza mult si mediul in care va fi folosit autoturismul, dar si conditiile in care acesta va fi condus, intrucat fiecare sofer are un stil diferit. Totusi, pentru a avea acces la o gama cat mai variata de produse poti sa vezi oferta AutoTeille, intrucat este imposibil ca aici sa nu gasesti tipul de anvelope potrivit.

Acesta este un magazin online care iti vine in ajutor cu toate produsele de care ai nevoie, iar principalul criteriu de selectie este dimensiunea, cea mai populara optiune fiind cele R16 205/55. Majoritatea soferilor cauta sa se orienteze catre anvelope cat mai late pentru ca suprafata de contact cu solul sa fie mai mare, ceea ce se traduce printr-o manevrabilitate mai buna, insa este important sa se respecte dimensiunile specificate in certificat.
De iarna sau vara
In Romania avem parte de doua anotimpuri principale, iarna si vara, motiv pentru care legea impune ca in lunile de iarna autoturismele sa fie echipate cu anvelopele adecvate. Astfel, cele dedicate acestui sezon sunt mult mai eficiente, ocazie cu care masinile pot fi conduse in siguranta in conditii mai putin prietenoase, pe cand cele de vara nu reusesc sa ajunga la asemenea performante.

In schimb, acestea din urma sunt mai eficiente, bineinteles, in restul anului, cand cele de iarna nu reusesc sa faca fata temperaturilor ridicate si ajung sa se uzeze inutil. Anvelopele de iarna nu mai trebuie sa fie folosite odata ce valorile din termometre depasesc pragul de 7 grade, motiv pentru care soferii sunt nevoiti sa dispuna de doua seturi de anvelope pentru autoturismele lor.

Nu all season
O alternativa este aleasa de un numar redus de soferi: cauciucurile all season, insa acestea nu sunt deloc recomandate de catre specialistii din domeniu intrucat nu sunt eficiente nici vara, dar nici iarna, ci intotdeauna se afla undeva la mijloc, ceea ce presupune scaderea considerabila a performantelor.
Asadar, vezi acum oferta AutoTeille si gaseste anvelopele de care ai nevoie in decurs de numai cateva minute, fara a mai pierde timpul prin magaine. Este usor sa comanzi ceea ce ai nevoie, iar pe aceasta cale te vei bucura si de cele mai mici preturi posibile.

No comments:

Post a Comment