Friday, November 11, 2022

În ce moduri veți beneficia de obținerea acreditării ISO 14001?

În 1996, Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO) a dezvoltat ISO 14001. Acest standard face parte din familia ISO 14000, iar certificarea ISO 14001 este voluntară, ca și în cazul altor standarde ISO. Destinat oricărei persoane care dorește să își organizeze compania într-un mod care să reducă impactul acesteia asupra planetei, fie prin producție, management sau operare. Sicert poate verifica și certifica procesul de implementare, motiv pentru care oricine apeleaza aici are certitudinea ca a luat o decizie inspirata!

În ce mod te-ar avantaja obținerea certificării ISO 14001?

De ce ar trebui organizațiile să utilizeze un sistem de management de mediu bazat pe ISO 14001? Două lucruri fac ca acest lucru să merite să vă faceți griji. Pe de o parte, această abordare oferă întreprinderilor un model testat și adevărat pentru crearea unui plan eficient de management de mediu. Utilizarea unui sistem de management de mediu care respectă ISO 14001 asigură că eforturile dumneavoastră sunt recunoscute de industrie.

Există mai multe moduri prin care o certificare ISO 14001 poate ajuta o firmă să economisească bani. Deșeurile, materiile prime și logistica sunt toate gestionate mai bine, iar costurile cu utilitățile sunt reduse ca urmare. Beneficiile de bază ale acestei strategii includ venituri crescute și cheltuieli de operare mai mici. O concentrare mai mare pe cererile de propuneri (RFP) este de fapt forța motrice din spatele acestor progrese. Acreditarea ISO 14001 vă va aduce cel puțin un avantaj și poate fi chiar necesară dacă doriți să răspundeți la o cerere de licitație a unei mari corporații europene pe piața publică, unde acest standard devine rapid norma.

Percepția publicului asupra afacerii tale se va schimba după ce vei obține certificarea ISO 14001. Amprenta de carbon a afacerii dumneavoastră poate fi redusă la minimum prin reducerea consumului de combustibil pe care îl arde. Deoarece ISO 14001 este adesea unul dintre pilonii unei politici mai globale de CSR, acest lucru va face compania dumneavoastră mai responsabilă.

Pentru a monitoriza efectul companiei dumneavoastră asupra mediului și pentru a vă îmbunătăți practicile de mediu, este necesar să aveți un set de procese în vigoare care să fie în conformitate cu ISO 14001. Cu toate acestea, cum puneți cu adevărat această acreditare în acțiune? Ei bine, cu Sicert, poți să nu te mai stresezi din cauza asta. Acestea fiind spuse, Sicert eficientizează procesul de obținere a unei certificări ISO 14001. Vizitați site-ul nostru web pentru a afla tot ce trebuie să știți, apoi stați pe loc și relaxați-vă în timp ce noi ne ocupăm de restul.

No comments:

Post a Comment