Friday, December 2, 2016

Ce modele de genti plic alegem: brodate vs casual

Daca doriti sa pastrati o nota minimalista in tinuta dumneavoastra, chiar si in sezonul rece cand sunteti nevoita sa purtati haine groase, cizme, chete sau botine, atunci acele modele de genti plic rigide sunt o solutie ideala. Anul 2016 a fost extrem de generos in ceea ce priveste diversitatea creata de marii designeri si prin urmare fiecare doamna are de unde alege in functie de preferinte.

Plicuri brodate

Pentru ca toamna motivele traditionale reinvie, posetele brodate in diferite nuante sunt un must-have al acestui sezon. Fie ca alegeti un model simplu, fie unul mai excentric, cu franjuri, curele, bretele sau tinte, fiti sigura ca o sa atrageti admiratia si implicit, privirile celor din jur.
In plus, sunt potrivite la orice ocazie, chiar si la birou daca va luati o servieta pentru a pune lucrurile de mari dimensiuni precum laptopul sau dosarele. De asemenea, pentru un eveniment mai serios puteti sa asortati accesoriul cu o rochie neagra simpla si o pereche de pantofi stiletto, fara a fi nevoie sa mai adaugati multe bijuterii.

Plicuri casual

Daca iesiti seara in oras la un restaurant, cafenea sau club este absolut necesar sa aveti o poseta mica
in care sa va puneti actelele, cheile, cateva machiaje, banii si telefonul mobil. Cam aproape toate modelele de genti plic in culori neutre se potrivesc oricarui outfit mai simplu sau excentric.
Pentru femeile care isi doresc sa inlocuiasca accesoriile elegante sau alte bijuterii cu o poseta minimalista, atunci este bine sa va orientati catre modele cu imprimeuri ce sar in evidenta precum sclipiciul, paietele sau tintele.


De asemenea, pielea lacuita este in acest caz o alegere mai buna decat cea intoarsa sau simpla pentru ca la anumite lumini iese din tipare. Cu toate acestea, orice geanta are nevoie si de o atitudine potrivita din partea purtatoarei pentru a capta atentia si a castiga admiratia celorlalti.

No comments:

Post a Comment