Friday, July 8, 2016

Deratizare - Sobolani si soareciSobolanii si soarecii sunt animale nocturne, care prefera intunericul si spatiile lipsite de lumina si care ies din ascunzatoare noaptea. Extrem de silentiosi si de rapizi, uneori sobolanii sunt aproape insesizabili de catre om, insa daca aparitia lor este scumpa la vedere, pagubele produse de acestia sunt vizibile si daunatoare. 

Solutia potrivita in toate cazurile

Deoarece fac parte din categoria animalelor omnivore, sobolanii prefera alimentele pe care le consuma si omul. Din acest motiv rozatoarele sunt intalnite pe langa ghene de gunoi sau depozite. Fiind un oras cu multi locuitori, deci implicit multe locuri cu hrana preferate de rozatoare, Bucurestiul este unul dintre orasele care se confrunta cu aceasta problema. Din pacate, rozatoarele se inmultesc rapid si trebuie apelat de urgenta la specialistii din domeniul deratizarii din capitala.

Avand in vedere faptul ca sunt animale agresive si numeroase, pot cauza prejudicii importante producatorilor de alimente sau oamenilor care isi cultiva propria mancare. Sobolanii se numera printre vietatile care se imperecheaza extrem de rapid, fiind necesare numai trei luni de la nastere pentru ca acestia sa se reproduca. Acesta este unul dintre motivele pentru care deratizarea trebuie realizata constant. Populatia de rozatoare se reface la scurt timp dupa deratizare, provocand din nou pagube oamenilor.

Evitarea riscurilor

Pentru persoanele care au animale de companie, este important sa stie ca muscatura unei rozatoare le pot imbolnavi animalele, care, la randul lor pot sa isi imbolnaveasca stapanul. Per total, problema bolilor contagioase nu trebuie neglijata deoarece are efecte pe termen lung, iar bolile cauzate sunt grave, medicamentatia si tratamentul sunt costisitoare si dureroase.

Daca inainte erau suficiente pentru deratizare produsele ce puteau fi achizitionate din farmacii, astazi, aceste rozatoare au devenit imune la anumite substante. Nici capcanele speciale nu sunt intotdeauna utile si nu garanteaza eliminarea integrala a problemei. Singura metoda care da rezultate garantate este apelarea la oameni specializati care lucreaza in domeniul deratizarii din Bucuresti.


No comments:

Post a Comment