Sunday, May 22, 2016

Daca iti doresti sa te cazezi in Bucuresti ieftin... citeste aici ;)Daca iti doresti sa te cazezi in Bucuresti, atunci trebuie sa stii un secret. Nu mai trebuie sa te cazezi la hoteluri sau pensiuni de la marginea orasului, deoarece cele din centru sunt foarte costisitoare, ci poti opta pentru un apartament inchiriat in regim hotelier, situat in orice zona a capitalei, la preturi mult mai accesibile. Aceasta optiune devine mult mai avantajoasa atunci cand sunt cazate mai multe persoane, deoarece suma totala se poate imparti in mod egal.

Ideal pentru cupluri

Cuplurile care ajung in capitala si isi cauta astfel cazare in Bucuresti, pot inchiria o garsoniera in regim hotelier, in functie de zona preferata a orasului si dotarile oferite. Cele mai multe apartamente disponibile prin acest sistem dispun de aer conditionat si internet wireless gratuite, astfel ca nu impun tarife ascunse asa cum se practica in incinta anumitor hoteluri.

Economii
Va doriti sa aveti parte de o vacanta relaxanta, cu spatiu suficient pentru toata lumea si la preturi accesibile? Atunci regimul hotelier reprezinta solutia ideala, deoarece pe langa costurile mai mici decat o camera de hotel ce ofera conditii similare, insa o suprafata mult inferioara, oaspetii au parte de multe alte avantaje ce ii ajuta sa faca economii. Merita amintit faptul ca bucataria proprie ce poate fi folosita oricand aduce cele mai mari economii, deoarece nu mai este nevoie ca mesele sa fie servite la restaurant sau sa se manance fast food nesanatos, iar oaspetii isi pot gati propriile bucate preferate.

Mai mult confort
De asemenea si bagajul transportat nu trebuie sa includa cate 5 piese din fiecare articol vestimentar, deoarece apartamentele dispun si de masina de spalat care poate fi utilizata ori de cate ori este nevoie. In plus, nu esti deranjat de nimeni o data ce ai primit cheia, astfel ca ai parte de mai multa intimitate, mai multa relaxare si mai mult confort.

No comments:

Post a Comment